Päänsärkyä, liikerajoituksia, selkävaivoja, huimausta, kiputiloja?

Hoitoni on aina yksilöllistä ja asiakaslähtöistä. Käytän erilaisia pehmytkudosten hoitotekniikoita, nivelten mobilisointia ja manipulaatiota sekä akupunktiota ja kuivaneulausta. Yhdistän tarvittaessa eri tekniikoita parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi ja asiakkaan hyvinvoinnin palauttamiseksi.

SOITTAMALLA

040 756 6596

Soitan takaisin, mikäli olen varattuna.

 

Peruutukset ja muutokset vähintään

24 h ennen varattua aikaa soittamalla tai tekstiviestillä. Muussa tapauksessa veloitetaan hinnaston mukainen käyntimaksu.

Vastaan-ottokäynti

45 min. 60 €

75 min. 80 €

 

Muita aikoja sopimuksen mukaan.

 

Maksutavat käteinen

ja yleisimmät kortit.

HYVINVOINTIPALVELUT NIXNAX • TERO KOIVISTO

Osteopaatti, koulutettu hieroja

Vesijärvenkatu 42 , 15140 Lahti • 040 756 6596 • tero@nixnax.fi

ORTOPEDINEN

OSTEOPATIA

HIERONTA

AKUPUNKTIO

Ortopedinen osteopatia on monipuolinen hoitomuoto, johon sisältyy tarkka alkuhaastattelu ja kliininen tutkiminen. Näiden pohjalta hoito tapahtuu erilaisia tekniikoita käyttäen, mikäli vaiva on manuaalisesti hoidettavissa. Ihmiskeho on monimutkainen ja toiminnallinen kokonaisuus. Osteopatiassa tämä otetaan huomioon ja ns. kaikki vaikuttaa kaikkeen. Hoidossa oleellista on ihmisen anatomian sekä keskus- ja ääreishermoston toiminnan tuntemus. Ortopedisellä osteopatialla hoidan mm. akuutteja ja kroonisia selkäkipuja, raajojen puutumisoireita ja särkyjä, niska-hartiaseudun kiputiloja ja särkyjä, selkärangan kiputiloja, päänsärkyoireita ja huimausta, lihaskramppeja, jäätynyt olkapää- ja monia muita vaivoja.

 

Ensimmäiseksi vastaanottokäynniksi suosittelen 75 minuuttia, johon sisältyy alkuhaastattelu.

Hieronnalla pyritään muokkaamaan, pehmentämään ja rentouttamaan kiristyneitä lihaksia ja lihaskudoksia sekä parantamaan niiden aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Tavoitteena on myös lisätä lihasten ja jänteiden joustavuutta, parantaa niiden toimintakykyä ja liikkuvuutta. Hieronta lievittää erilaisia kiputiloja ja sillä on todettu olevan positiivisia vaikutuksia mm. stressiin, puutumisoireisiin, huimaukseen ja päänsärkyyn. Hieronta soveltuu kaikenikäisille, lapsista ikäihmisiin. Hieronta on myös erinomainen lisä urheilijan tai kuntoilijan lihashuoltoon.

 

Osteopaattina olen erikoistunut kliinisillä testeillä ja palpaatioilla löytämään kehossa oireilevan lihaksen/lihasryhmän ja hoitamaan lihaskireydet erilaisia pehmytkudostekniikoita käyttämällä. Olen mm. erikoistunut purentalihasten manuaaliseen käsittelyyn.

Lääketieteellinen akupunktio on länsimainen, lääketieteellisesti tutkittu hoitomuoto. Käytän akupunktiota pääasiallisesti tuki- ja liikuntaelimistön erilaisten kipu- ja jännitystilojen hoitoon sekä kroonisiin vaivoihin ja lihasten rentouttamiseen. Akupunktiosta on todettu olevan apua myös mm. migreeniin, astmaan, poskiontelotulehduksiin, tinnitukseen ja allergioihin. Hoitoneulat ovat niin ohuita, että pistoa ei juurikaan tunne.

 

Kuivaneulaus hoitomenetelmällä hoidetaan lihaksissa olevia kipupisteitä eli triggerpisteitä akupunktioneuloilla. Tavoitteena on neulan välityksellä laukaista lihaksessa oleva kipua ja oireita tuottava kipupiste, jolloin saadaan aikaiseksi kivun lievittyminen, sekä samalla normalisoidaan lihaksen toiminnallisuutta.